Despre noi

Compania noastră oferă soluții inovatoare în domeniile instalațiilor pentru construcții, tehnologice și infrastructură.

M Install se remarcă printr-o caracteristică definitorie, și anume creșterea constantă.

De la înființarea noastră în 2001, am rămas consecvenți și încrezători în misiunea noastră.

Proiectele de dimensiuni reduse au constituit baza pentru proiecte de amploare, determinând o necesitate permanentă de îmbunătățire a logisticii și a resurselor umane.

Viziunea noastră implică aspirația de a depăși mereu așteptările, respectând standardele europene în ceea ce privește promovarea și realizarea instalațiilor, și prioritizând respectul pentru client, integritatea, dinamismul, flexibilitatea și eficiența.

Resursele umane, tehnologia, energia, spațiul și timpul sunt factori cheie implicați în procesul de creare a performanței, aceștia interacționând și asimilându-se continuu in cadrul M INSTALL.

Efectuarea unei analize riguroase a opțiunilor disponibile, organizarea adecvată a resurselor, planificarea eficientă, coordonarea și monitorizarea atentă a procesului de producție sunt factorii determinanți în atingerea obiectivelor noastre, confirmată prin certificarea sistemului nostru de management al calității.

Calitatea, performanța și eficiența sunt rezultatul angajamentului nostru și al partenerilor pentru a urmări aceste atribute în fiecare aspect al muncii noastre. Datorita eforturilor comune și a dorinței noastre de a oferi cele mai bune servicii posibile, putem asigura calitatea și succesul în toate proiectele desfasurate .

Inovatie

Calitate

Profesionalism

Domenii de ACTIVITATE

 Oferim calitate,profesionalism si solutii inovatoare prin instalarea de tehnologii și echipamente de ultimă generație în întreprinderi ,imobile  și în orice altă locație care necesită un nivel sporit de automatizare.

Grupul M INSTALL își menține poziția pe piață datorită numeroaselor investitii facute in echipamente si in pregatirea personalului operational.

Poziția stabilă și sigură a companiei

M INSTALL comercializeaza si instaleaza in proiectele desfasurate produse de la marci de prestigiu, printre care enumeram : Valsir, Viessman, Honeywell, Rehau, Buderus ceea ce îi conferă un avantaj competitiv semnificativ și îi asigură o poziție puternică pe piață. M INSTALL este preocupată de menținerea standardelor de funcționare și de dezvoltarea continuă a gamei de produse de înaltă calitate, ceea ce permite satisfacerea unei game largi de clienți, creșterea încrederii în companie și menținerea unei poziții stabile pe piață.

Operațiuni pe scară largă

Pe lângă activitățile din judetul Cluj avem desfasurate proiecte in toata zona de Nord - Vest a tarii . Magazinele noastre au puncte de comercializare in orase precum Oradea , Timisoara , Baia Mare sau Alba Iulia .

Calitate ridicată a serviciilor 

Ne straduim în mod constant să atingem cei mai buni parametri de calitate posibili. M INSTALL pune un accent deosebit pe respectarea cerințelor standardelor aplicate, pe menținerea unor parametri tehnici de înaltă calitate si pe siguranța și funcționalitatea serviciilor sale. Acest lucru este subliniat de faptul că M INSTALL  a implementat Sistemul de Management al Calității ISO 9001:2015 , Sistemul Managementului de Mediu  ISO 14001:2015 si Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Operationale  ISO 45001:2018 . Datorită atenției deosebite acordate calității serviciilor si sigurantei angajatilor, compania noastră a fost premiată și mentionata în repetate rânduri pentru profesionalism de către instituțiile din domeniu.

O echipă excepțională

Compania noastră și succesul ei sunt consolidate de Oameni, considerați a fi cel mai valoros activ al Grupului. Cultura organizațională a M INSTALL este creată de personal cu pasiune și deschidere, motiv pentru care angajăm profesionisti excepționali și asigurăm dezvoltarea continuă a acestora.

Instalatii termice

Obținem aprecierea clienților noștri prin asigurarea unei lucrări de calitate, abordare personală și păstrarea intereselor beneficiarului.

Instalatii sanitare

Suntem specializați în toate tipurile de servicii de instalații sanitare - rezidențiale și comerciale

Solutii complete

Minstall are o prezență de top în sectorul instalațiilor sanitare și termice, o piață în continuă și rapidă dezvoltare.

Politica de CALITATE

După ce a cunoscut dezvoltarea tehnologică continuă și a respectat cerințele specifice ale sectorului industrial în care activează precum și cele ale clienților, organizației și părților interesate MInstall intenționează să se consolideze și să se dezvolte printr-o continuă îmbunătățire a poziției sale consacrate în domeniul serviciilor  pentru instalații sanitare și de încălzire din regiunea de Nord-Vest a Romaniei .

În acest scop, Consiliul director a definit o "Politică a calității" adecvată pentru organizație, care se exprimă prin: 

Respectarea cerințelor obligatorii date de  Directivele Europene și regulamente, a căror listă completă este definită în "Lista produselor supuse normelor obligatorii". Cele mai importante dintre acestea sunt Directiva 2014/68/UE (Echipamente sub presiune) și Regulamentul UE 305/2011 de stabilire a condițiilor armonizate de comercializare a produselor din domeniul constructii si materialelor de constructii .

Satisfacerea nevoilor clientului prin:

Fiabilitatea produselor și a serviciilor.

Concentrare pe nevoile clienților.

Formare profesionala și resurse umane, care reprezintă baza pentru atingerea obiectivelor de calitate in proiectele desfasurate.

Aplicarea eficientă a "Politicii de  calitate in serviciile prestate ".

Plasarea și formarea angajaților, motivarea, disponibilitatea resurselor adecvate (sisteme, utilaje, echipamente de inspecție și testare, materiale), selectarea furnizorilor calificați, sunt punctele forte ale Companiei M INSTALL pentru atingerea obiectivelor de calitate.

Aspectele cheie ale formării resurselor umane sunt: cultura, (văzută ca o schimbare de mentalitate deschisă către filozofia Calității, Sănătate și Securitate Ocupaționala și a Protejarea Mediului); atitudinea (o abordare a Calității și a relațiilor interpersonale); profesionalismul (ca o cunoaștere de bază și specifică a activităților individuale); acțiunea (văzută ca o capacitate de a-și îndeplini sarcinile în mod independent).

Strategie și îmbunătățire. Consiliul Director stabilește obiectivele în materie de calitate, pe care le revizuiește periodic pentru a le evalua relevanța și eficacitatea în scopul îmbunătățirii continue și al revizuirii politicii sale de calitate.

Obiectivele sunt atinse numai prin cooperarea tuturor departamentelor Companiei, urmărindu-se coerența între obiectivele fiecărui domeniu și cele globale.

Descarcă aplicația pentru dispozitive Android

Descarcă aplicația pentru dispozitive iOS

Product added to compare.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies